ORIENTAL DANCE COMPANY ZEELAND

Since 2013

 
 

WEKELIJKSE BUIKDANSLESSEN


Wat kun je verwachten in een beginnersles?

We beginnen de lessen altijd met een stevige warming-up. Dit is zeer belangrijk omdat je, zeker als je dit voor het eerst doet, spieren zult gebruiken/ontdekken die je nooit of amper gebruikt.
Daarna beginnen we met een aantal basis technieken, je gaat nu echt ontdekken hoe moeilijk deze dansstijl kan zijn en soms ontdek je zelfs dat je bepaalde bewegingen al kunt.
Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan deze basis technieken in de eerste paar lessen.
Als de spieren goed opgewarmd zijn, gaan we basis combinatie(s) leren. Hierbij leer je de technieken goed beheersen door middel van muziek. Je gaat dus echt al een beetje dansen.

Dan volgt er een cooling-down. Dit betekent dat je je spieren/lichaam rustig laat afbouwen na deze intensieve bewegingen.

Wat moet ik aan?

Comfortabele kleding, waar je je flexibel in kunt bewegen. Meestal dragen leerlingen een legging met een top/t-shirt. Heupsjaaltje krijg je in bruikleen. Blote buik is niet verplicht, maar mag natuurlijk wel.
Gelieve op blote voeten te dansen of gebruik dansschoentjes, liever geen sokken.
 
 

INFORMATIE


De danslessen zijn wekelijks op donderdag
Groep 1: van 18:45 - 20:00 uur
Groep 2: van 20:00 - 21:15 uur


Leslocatie
Van Eijkeren DanceMasters
Walensingel 63-A, Middelburg
 
 

AANMELDEN GRATIS PROEFLES

 
 
 
 

AANMELDEN GRATIS PROEFLES


Het is mogelijk om op een donderdag van 18:45 - 20:00 uur een gratis proefles buikdansen te komen volgen. Wij nemen contact met je op om een datum in te plannen.


Velden met een * zijn verplicht