ORIENTAL DANCE COMPANY ZEELAND

Since 2013

 
 

ROOSTER EN INFORMATIE


Vanaf oktober starten de groepslessen weer. Onderaan de pagina kun je een uitgebreidere uitleg vinden over de verschillende levels. Inschrijven kan via contact.

Een proefles bedraagt 5 euro.

Donderdag 5 oktober
19:00 - 20:00 uur: beginners
20:00 - 21:00 uur: showteam

Locatie: Scheldemond College Vlissingen
 
 

OVER ONZE BUIKDANSLESSEN


Als je graag eens een buikdansles zou willen volgen, dan is dat zeker bij ons mogelijk. Je hoeft geen danservaring te hebben en ook is het geen vereiste dat je flexibel bent. Dit is namelijk allemaal te leren tijdens de lessen.

Respect, motivatie en plezier


In de afgelopen 10 jaar hebben wij vrouwen van alle leeftijden mogen verwelkomen en zien opbloeien in onze lessen. Buikdansen geeft zelfvertrouwen, verbinding en het is goed voor je gezondheid. In onze lessen krijg jij alle ruimte, geduld en motivatie om je te kunnen ontwikkelen. Twijfel dus niet langer meer en neem nu de stap om deze mooie dansvorm te ontdekken.

Kledingadvies

  • Comfortabele kleding, waar je je flexibel in kunt bewegen.
  • Meestal dragen leerlingen een legging met een t-shirt/top.
  • Heupsjaaltje krijg je in bruikleen of neem er gerust zelf een mee.
  • Blote buik is niet verplicht, maar mag natuurlijk wel.
  • Gelieve op blote voeten te dansen of gebruik dansschoentjes.
  • Verder neem je mee: een flesje water en je motivatie, let's go!
 
 

UITLEG LEVELS


Momenteel hebben wij alleen een beginnersgroep en een showteam groep.

All level group: in deze groep zijn leerlingen van alle niveaus welkom. Je kunt zonder danservaring dus ook deelnemen aan deze groep. De 'all level group' zal bij voldoende deelnemers van start gaan.

Beginners: in deze les is ervaring niet vereist en leer je de basistechnieken. Deze technieken ga je vervolgens gebruiken om te oefenen in een dans. Ook leer je verschillende dansstijlen binnen het buikdansen kennen. Het belangrijkste in deze lessen: plezier en ontspanning!

Gevorderden: als je de beginnerslessen leuk vind, maar toch graag wat meer zou willen verdiepen in de dans, kun je meedoen met de gevorderden. Hier leer je meer over de ritmes, choreografie, en meer verdieping in technieken en dansstijlen.

Showteam: wanneer je alle niveaus hebt doorlopen, is het mogelijk om auditie te doen voor het showteam. Met het showteam trainen we voor optredens, kampioenschappen en leer je meer over je podium presentatie. In deze lessen zijn commitment en motivatie belangrijk.