ORIENTAL DANCE COMPANY ZEELAND

Since 2013

 
 
 
 

OVER ONZE BUIKDANSLESSEN


Als je graag buikdanslessen zou willen volgen, dan is dat zeker bij ons mogelijk. Je hoeft geen danservaring te hebben en ook is het geen vereiste dat je flexibel bent. Dit is namelijk allemaal te leren tijdens de lessen.

Respect, motivatie en plezier.


In de afgelopen 10 jaar hebben wij vrouwen van alle leeftijden mogen verwelkomen en zien opbloeien in onze lessen. Buikdansen geeft zelfvertrouwen, verbinding en het is goed voor je gezondheid. In onze lessen krijg jij alle ruimte, geduld en motivatie om je te kunnen ontwikkelen. Twijfel dus niet langer meer en neem nu de stap om deze mooie dansvorm te ontdekken.


LESAANBOD

- Introductielessen
- Groepslessen
- Privé lessen
- Showteam

Een proefles/kijkles volgen is bij ons helaas niet mogelijk.
Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

INTRODUCTIELESSEN
Het is mogelijk om mee te doen met de vaste wekelijkse lessen na het volgen van een pakket van drie introductielessen. Deze lessen kosten 60 euro in totaal. Tijdens de introductielessen ga ik jou kennis laten maken met deze mooie dansvorm en leer ik je de basistechnieken. Na het succesvol afronden van deze lessen, is het mogelijk om mee te doen met de vaste groep aan het begin van de nieuwe lessenreeks.

Belangrijk bij de introductielessen zijn: inzet, motivatie en doorzettingsvermogen.

GROEPSLESSEN
Op donderdag van 19:00 - 20:00 uur is er een groepsles die bestaat uit vrouwen van alle dansniveau's. Deze groep is alleen toegankelijk na het volgen van de introductielessen.
Wij vinden het belangrijk om een veilige, sfeervolle en plezierige omgeving te creëren met vrouwen die gemotiveerd zijn en de inzet tonen om deze mooie dansvorm te leren. Deze lessen kosten 110 euro voor 10 lessen.

PRIVÉ LESSEN - klik hier

SHOWTEAM
Het showteam is een gesloten groep. Auditie doen is alleen mogelijk nadat je voldoende ervaring hebt opgedaan binnen de dansschool.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via contact.


LOCATIE

De lessen worden gegeven in Middelburg en Vlissingen. Na bevestiging van je aanmelding voor de introductielessen, ontvang je aanvullende informatie en op welke locatie de les zal plaatsvinden.